Borg Podnikanie Rýchly a spoľahlivý domáci test kvality vody

Rýchly a spoľahlivý domáci test kvality vody

Rýchly a spoľahlivý domáci test kvality vody post thumbnail image

Voda je najdôležitejšou látok pre samotný život. Odhaduje sa, že 55 % až 60 % tvorí v tele dospelého človeka voda. Dodržiavať pravidelný pitný režim je nesmierne dôležité, a to nie len počas horúcich letných mesiacov. Najviac sa odporúča pitie čistej vody. Dôležité je dbať na kvalitu pitnej vody, ktorá vám tečie z kohútika. Vody z kohútika používame na prípravu jedál, čistenie, upratovanie, aj na samotné pitie alebo prípravu rôznych nápojov a limonád. Dali ste si už tento rok skontrolovať kvalitu svojej vody? Nemusíte preto nikam chodiť, nič vybavovať a ani platiť horibilné sumy peňazí. Stačí, ak si kúpite cenovo dostupný, rýchly a spoľahlivý domáci test na analýzu pitnej a studničnej vody.

voda

Test kvality vody Vodaservis spoľahlivo a rýchlo overí kvalitu vašej pitnej alebo studničnej vody a poskytne vám prehľad ohľadom hodnôt dusitanov, dusičnanov a chlóru, jednoducho, kedykoľvek u vás doma. A to už v priebehu jednej minúty. Týmto testom kvality vody zistíte okrem toho úroveň trvalej či prechodnej tvrdosti vody, hodnotu pH vody a chlóru. Čo predstavuje pH vody? Ide o veľmi významný ukazovateľ, ktorý určuje zásaditosť vody. Jeho ideálne hodnoty sú približne 7,1 – 7,5, kedy ešte hovoríme o neutrálnom pH vody. Nemusíte sa obávať toho, že by ste test urobili nesprávne.

test

V balení testu kvality vody nájdete prehľadný a podrobný návod, vďaka ktorému to zvládne hravo ktokoľvek. V balení nájdete taktiež indikačný papierik (1 ks), známy ako tester a farebnú šablónu na vyhodnotenie. Ak by vám jedno balenie nestačilo, máme v ponuke obľúbené rodinné balenia, ktoré obsahuje 5 ks domácich testov pitnej alebo studničnej vody. A čo vtedy, ak nemeriate nepriaznivé hodnoty vody? Aj v takomto prípade sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť. Poskytneme vám odbornú konzultáciu a zadarmo navrhneme ideálne riešenie pre tento problém. Neberte kvalitu vašej vody na ľahkú váhu a otestujte ju ešte dnes.

Related Post