Borg Podnikanie Predohra je základ

Predohra je základ

Predohra je základ post thumbnail image


Poznáte nejaké triky na predohru privatportal.sk? Určite áno. Ak máte partnera alebo ste aspoň mali, určite ste s ním zažili niečo vzrušujúceho. Ako na to, aby ste dokonale uspokojila svojho partnera? Poznám zopár trikov, ktoré vám môžu veľmi pomôcť. Práve jednoduchým spôsobom viete u svojho partnera získať také vzrušenie, pri ktorom bude prebiehať vášnivý a divoký sex. Po takom predsa túžite nie? Takéto rôzne sexuálne praktiky viete vykonávať aj ako potešenie pre svojho partnera, keď má nejaký sviatok. No, nemali by ste ich vykonávať len na sviatky, pretože tých je počas roka veľmi málo. Váš partner by to bral potom ako samozrejmosť a bude dopredu vedieť, aký darček sa mu chystáte darovať. Predohry vykonávajte zakaždým, keď máte na svojho partnera chuť.

sex

Vždy pred sexou je veľmi dobré, ak sa začnete svojmu partnerovi venovať. Hladkajte ho a urobte mu masáž chrbta. Od masáže môžete prejsť k bozkávaniu jeho miest, ktoré má najradšej. Masáž je vynikajúci spôsob na to, aby sa dokonale vzrušil a pripravil na sexuálny styk. Práve masážou viete svojho partnera dostatočne navnadiť bozkami, ktoré mu poskytujete na krk, chrbát alebo aj na iné partie jeho tela. Muži bozky na krku zbožňujú. Určite by ste ich mali vyskúšať aj vy. Váš partner sa pripraví na to a vy budete nadšená, že ste mu spravili dobrý pocit.

intímnosti

Partnerovi sa začnete venovať aj na bruchu a potom prejdite aj na jeho najväčšiu pýchu. Je to penis. Stoporený penis je pripraveným penisom. Vezmite ho do úst a hrajte sa s ním. Nepoznám jediného muža, ktorý by práve túto ženskú aktivitu nemal rád. Určite vás za to odmení. Urobte mu to pomaly, čo ho ešte viac vzruší a bude po vás túžiť omnoho viac. Predohra je vynikajúci spôsob ešte predtým, ako začne samotný sexuálny styk. Je to úžasné, keď sa partnerovi môžete venovať, čo mu robí veľmi dobre. Hladkanie k tomu rozhodne prispieva. Urobte si zážitok ešte krajším a nečakajte hneď na to, že do vás vsunie svoj stoporený penis.

Related Post